извозване на строителни отпадъци

Ние сме фирма ВалФорс и се занимаваме професионално с къртене от всички мащаби и извозване на строителни отпадъци до специализираните сметища. Нашето предимство е, че фирмата ни кърти на най-ниските цени в бранша!

Научете повече за нас на kyrti.net

На страницата ни Кърти чисти извозва ще намерите не само пълната информация за нас и услугите ни, но и полезни съвети в помощ на домашния майстор и новости от бранша.

Извозване на строителни отпадъци

Ние държим на коректното извозване на строителните отпадъци до предназначените за целта сметища. Не допускаме строителните дейности в които участваме да влияят на околната среда и екологията. Разполагаме с богат автопарк, който ни позволява да изпратим точно подходящата по обем машина за извозване на отпадъците.

Професионални къртачи и оборудване

Разполагаме с професионална техника за пробиване на отвори във всякакъв вид материали и конструкции.

Подготовка на всякакви помещения и сгради за ремонт. Услугата включва отстраняване на стари покрития от стени, подове и тавани и извозване на строителните отпадъци до сметище.

Галерия Кърти чисти извозва

В нашата галерия показваме снимки от нашо къртене при съвсем различни условия и разнообразни условия. Чрез тях искаме да покажем, че нашите услуги могат да се ползват както от строителни фирми за къртене и подготовка на огромни индустриални обекти, така и от граждани които имат нужда от дребни услуги при домашния ремонт.