acer от notebook.bg

Защо трябва да купим Acer? А защо пък точно от www.notebook.bg? Това са сложни въпроси на които много хора занимаващи се с интернет се опитват да отговорят в този момент. Всъщност в момента се провежда едно интернет състезание. Това състезание има изцяло SEO характер. Организатори на тази инициатива са страхотния магазин notebook.bg – голям и популярен магазин за продажба на лаптопи.

Ще се опитам да разкажа накратко какви са правилата на това „странно“ състезание. Всъщност, то не е странно, странно е за тези, които не го разбират.

Състезанието стартира юни месец и ще продължи чак до 15-ти декември. През това време всички записали се участници трябва да създадат свой собствен сайт, който да е оптимизиран за фразата „Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?“. Имайте предвид, че фразата ще се търси с кавички! На 15-ти декември тази година, който сайт излезе на първо място по тази странна ключова фраза ще спечели не малката награда от 5000 лева. Има още доста награди, които може да спечелите. Пълните условия може да намерите на адрес www.socialni.bg

Да бъдеш SEO специалист не е лесно. Конкуренцията вече е доста голяма, но има все пак открояващи се силни проекти на определено силни играчи. В тази публикация целя да акцентирам върху участниците, които са ми симпатични и има какво да кажа за сайтовете им.

Да започнем с лидера в нишатаAcer-notebookbg.com. Великолепната четворка (Пано, Петя, Теди и Андрей) знаят какво правят и вървят в много правилна посока. Сайта им има наистина голям брой линкове (като маса) и завидно количество линкващи домейни. Определено това е сила, която не може да се подценява. Да не говорим за това, че сайта им бълва постоянно съдържание при това качествено. Сайта им не прилича на сателитка на notebook.bg, а се откроява със свой собствен стил. В него има качествени текстове и фото материали, както и не малък брой социални сигнали.

Защо още трябва да купите Acer ще се опита да ви убеди Андрей Димитров, но този път самостоятелно, чрез сайта си за ревюта Wickeble. Андрей е единствения участник в състезанието класирал цели 2 резултата в топ 10. Вярно, че първия сайт им е общ, но мисля, че Андрей има не малка заслуга в постигането на топ позицията им в момента. Колко още ще се задържи публикацията му в Wickeble е въпрос на който само времето ще даде отговор.

Все още ли се интересувате от марката Acer? Тогава продължавайте да четете. Теодор Захариев излиза с цели 3 резултата – един от личния си сайт seoteo.info, един от conspiracyblogging.com и един от tunko.info. Дали пък няма да видим един от тези сайтове в топ 10 в по-късен етап от време? И трите му сайта имат потенциал да го направят.

В заключение...

Ако се интересувате защо трябва да купите Acer от notebook.bg то потърсете в Google и намерете най-добрия сайт даващ най-добрия отговор. Ако пък сте SEO специалист то желая ви успех в надпреварата. Ще бъде интересно ако Google пуснат някой голям ъпдейт и размести сайтовете.